image
 |  11 20 Квітня 2023 | 09:54

У Луцьку мешканці поскаржилися на сморід через сусіда (ФОТО)

Реагуючи на звернення, що надійшло на гарячу лінію «Група швидкого реагування», інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено порушника, який здійснив забруднення земельної ділянки не вул. Дмитра Донцова, що у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

З’ясувалося, що громадянин звозив і викидав на сусідню зі своїм будинком ділянку землі відходи, зокрема жом, який він використовував для годування свійських тварин. Очевидно, що така кількість жому, яка лежала там не відомо скільки часу, виділяла неприємні запахи, роблячи нестерпним життя мешканців сусідніх обійсть.

Окрім того, зі слів мешканців району, на цю земельну ділянку люди подекуди підкидають сміття, зрізане гілля та інші відходи.

На громадянина, що звіз і нагромадив там відходи, інспектором департаменту складено адміністративний протокол відповідно до ст. 152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.2. Правил благоустрою міста Луцька та видано припис на прибирання. До слова, санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 340 до 1360 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина військового з Волині, якого побив офіцер, розповіла про його стан

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити