image
 |  790 16 Квітня 2024 | 11:52

У Луцьку мешканців приватних будинків просять придбати індивідуальні контейнери (ФОТО)

Інспектори відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради розпочали проведення роз’яснювальної роботи з громадянами щодо необхідності та важливості встановлення індивідуальних контейнерів для збирання твердих побутових відходів у приватному секторі.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Це стосується таких вулиць:

🔘вул. Повстанська;

🔘вул. Сірої дивізії;

🔘вул. Глиняна;

🔘вул. Поліська Січ;

🔘вул. Варварівка.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ за вищевказаними адресами, інспектори здійснюють видачу приписів для встановлення індивідуальних контейнерів.

Згідно п.п. 3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового захоронення відходів, контейнери (ємкості) для відходів.

Також, закликаємо інших мешканців приватних секторів долучатися до закупівлі індивідуальних контейнерів для побутових відходів, чим зробити наше місто охайним та європейським.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити