image
 |  4 28 Серпня 2021 | 08:24

У Луцьку молодь розмалювала величезне панно (ФОТО)

Команда Луцької громади завершила роботу над створенням спільного величезного 3 м на 1.5 м панно у рамках Національного арт-проєкту "Молодь inUA".

Про це інформують на сторінці Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

З 1 вересня розпочнеться голосування за краще панно створене молоддю міст і селищ України на сторінці фейсбуку організації Мріємо та діємо

Переможці, а це 3 громади зі 120 учасників, отримають можливість перетворити своє панно у мурал.

📌Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради подало заявку на національний конкурс у творчому тандемі з

📌 Молодіжним простором Place for teens

📌 Краяни - газета школи 17, м. Луцьк

📌 Молодіжна рада Луцька

📌 Розвиток Мікрорайонів Міста

📌 Творча Studio Natali Zhuravlova

📌 Товариство польської культури "Творчість заради життя" щоб показати через спільний масштабний малюнок чим ми пишаємося та куди хочемо прямувати 🇺🇦

Ідея створення ескізу належить Вероніці Кабарчук - учениці ЗОШ12, над втіленням його в життя працювали Людмила Наумчук, Анастасія та Вікторія Миронченко, Анна Мороз, Лариса Козіна, Наталія Данильчук, а також багато активних помічників, діти та молодь Луцької громади.

Ось що кажуть учасники проєкту про концепцію, яку заклали у свою роботу.

"На нашому панно, зображено юну дівчину, яка занотовує історію України у книзі.

Так ми хочемо донести до всіх українців, що кожен з нас є частиною історії.

Незалежність України - це поки не дописана повість, яка потребує гідного закінчення, а молодь Луцька продовжує створювати історію самостійної та квітучої України.

У нас є можливість наявно показати нашу ідею та залучити більше молодих людей. Це важливо, адже усі бажаючі зможуть побачити, як багато нас об‘єднує, а саме спільна мета жити в самостійній країні, де поважають рідну мову, традиції та культуру».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити