image
 |  0 9 Січня 2019 | 08:43

У Луцьку може з'явитись готель для безхатьків

До кінця 2019 року у Луцьку може з’явитися помешкання для безхатьків, які мешкають в обласному центрі Волині.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк. 

Нагадаємо, у суботу, 5 січня, Валентину Кузнєцову, яка понад два роки жила під мостом на вулиці Перемоги у Луцьку, знайшли мертвою. Причина – біологічна смерть з обмороженням. 

За словами посадовця, приміщення знаходитиметься біля Волинського обласного протитуберкульозного диспансеру, що на вулиці Львівській у Луцьку. 

«Там плануємо відкрити стаціонарне відділення нічного перебування. Безхатьків туди буде підвозити поліція, наша соціальна служба. Це буде такий собі хоспіс, центр соціальної допомоги людям. Фінансуватиме це все міська рада», – сказав Кирилюк.  

За його словами, безхатьки зможуть перебувати у відділенні не тільки в зимовий період, а в будь-який зручний для них час. 

«За планом влітку там мають початися ремонтні роботи, тому думаю, що до наступної зими відділення буде працювати», – зазначив Юрій Кирилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку під мостом знайшли мертву бездомну

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити