image
 |  0 1 Червня 2022 | 17:43

У Луцьку муніципали змусили власників магазину покосити траву (ФОТО)

Інспекторами департаменту муніципальної проводиться посилена робота з суб’єктами господарювання усіх форм власності щодо видачі приписів на косіння закріплених територій. Так, через гарячу лінію «Група швидкого реагування» було зареєстровано звернення щодо неналежного утримання території, а саме: не здійснене косіння трав’яного покриву по вулиці Воїнів Афганців 4а.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

В ході реагування інспектором відділу «ГШР» виявлено, що прилеглу до магазину «Бджілка» територію дійсно давно не косили. Відповідно, адміністрації було вручено припис з вимогою здійснити косіння території, що прилягає до суб’єкта господарювання.

Умови припису було оперативно виконано, трав’яний покрив скосили.

Нагадуємо, що в відповідності до пунктів 2.5.2.10; 6.9.2 Правил благоустрою міста Луцька, власники об’єктів благоустрою зобов’язані утримувати зелені насадження (посадка, видалення, обрізка дерев і кущів, косіння газонів, боротьба з бур’янами, шкідниками, хворобами, поливання, підживлення тощо) відповідно до існуючих Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України. Косити газони необхідно періодично, при досягненні трав’яним покровом висоти 15 см, залишаючи висоту 3-5 см. Скошена трава повинна бути прибрана протягом тієї ж доби, коли виконувались роботи з косіння.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити