image
 |  7 16 Липня 2021 | 15:46

У Луцьку на АС-1 тpиває стихійна торгівля (ФОТО)

Ось таку стихійну торгівлю влаштувало ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій» на території, що відведена для обслуговування АС-1, за адресою: вулиця Конякіна, 39 у місті Луцьку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Роками адміністрація Автостанції №1 видавала «цікаві квитки» громадянам, які розміщували торгівлю на тротуарах та, в такий спосіб, сприяла організації стихійної торгівлі з землі.

В мережі Facebook з’явилась публікація щодо стихійної торгівлі на вказаній території, причиною такої інформації є те, що громадяни відмовлялись сплачувати кошти, які вимагала адміністрація, і тепер щодня організовують стихійний ринок на території автостанції.

Це не вперше коли адміністрація ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій» порушує законодавство. Дирекція роками дозволяє фізичним особам-підприємцям на території Автостанції №1 розташовувати тимчасові споруди без будь-яких законних підстав.

Відповідно до вимог пп.2.5.2.1 п.2.5.2 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням міської ради від 29.07.2009 № 44/2, суб’єкт господарювання зобов’язаний забезпечувати використання та утримання території у належному стані та за цільовим призначенням.

Такі дії адміністрації ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій» свідчать про нецільове використання території наданої у користування та незабезпечення порядку на своїй території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк замовить аерофотозйомку усіх приєднаних територій

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити