image
 |  13 7 Вересня 2020 | 18:23

У Луцьку на переході, де загинула дитина, обмежать рух транспорту та встановлять світлофор

Луцька міська рада знайде кошти на встановленні світлофору на Дубнівській та передбачать встановлення

Ідеться про пішохідний перехід навпроти будинку Дубнівська, 32, де у суботу, 5 вересня під колесами авто загинув 10-річний хлопчик. Через резонансні події у стінах Луцької міської ради зібралась робоча група, щоб вирішити питання по встановленню світлофору на Дубнівській. 

Нині вже заплановано ліквідацію двох зупинок громадського транспорту біля військового ліцею. Також заплановано до кінця тижня встановлення дорожніх знаків, які обмежать рух транспорту до 40 кілометрів на годину.

Працівники поліції погоджують усі проєктні документи та дозволів на встановлення камер, які фіксуватимуть швидкість транспорту на вказаному проміжку дороги.

«Знайдемо із поліцією спільну мову і вирішимо питання із врегулюванням руху транспорту та встановлення камер фіксації руху транспорту. Прикладемо максимум зусиль, аби зробити безпечним даний відрізок дороги», - зазначив депутат від ВО «Свобода» Віктор Ящук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі поблизу Луцька – жахлива ДТП із багатьма постраждалими, дітьми та загиблими (ФОТО)

Міська влада направила до правоохоронців звернення, щоб вивчити проблемні пішохідні переходи в плані безпеки, щоб в майбутньому не виникало цих питань. На сьогодні найбільш проблемними пішохідними переходами є Володимирська, 50 Львівська - Потебні, Ковельска – Червоного Хреста. У міській раді працюють над Програмою по встановленню світлофорів там де є в цьому потреба.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити