image
 |  4 14 Липня 2019 | 20:47

У Луцьку на вихідних ловили п'яних водіїв - серед них й іноземець

Цими вихідними луцькі патрульні виявили  кілька нетверезих водіїв.

Про це інформує патрульна поліція Волині. 

У ніч на 14 липня патрульні отримали повідомлення про ДТП на проспекті Соборності: заявник розказав, що водій на ВАЗ скоїв наїзд на його легковик і втік з місця пригоди.

Схожий автомобіль з характерними ушкодженнями наші патрульні оперативно виявили на вулиці Наливайка. Поруч був і водій, 1999 року народження. Він признався, що вчинив аварію. У нього помітили ознаки сп’яніння: той повідомив, що вживав алкоголь вже після ДТП. На винуватця оформили 3 протоколи: тепер він відповідатиме за скоєне перед судом.

14 липня, близько 5 години ранку, на вулиці Шухевича, патрульні зупинили ВАЗ за порушення правил дорожнього руху. Іноземець за кермом мав ознаки сп’яніння, однак проходити перевірку відмовився.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, винуватець поклав на сидіння службового автомобіля неправомірну вигоду. Звісно, після такого був затриманий. Далі з ним працювала слідчо-оперативна група.

Нетверезого водія виявили і близько 12 години дня, по вулиці Ківерцівській. Чоловік пройшов перевірку: мав 0, 64 проміле алкоголю. Відповідно, патрульні оформили постанову і протокол на винуватця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний «в дрова» водій побився на вулиці і спричинив ДТП у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити