image
 |  14 21 Травня 2020 | 22:25

У Луцьку – нашестя велосипедних крадіїв

У Луцьку та Луцькому районі майже щодня реєструють три-п'ять фактів крадіжок двоколісного транспорту. Викрадають велосипеди, залишені без нагляду на вулиці, на сходинкових площадках, у під’їздах та на подвір’ях будинків. 

Із запровадженням пов’язаних із пандемією коронавірусу обмежень, коли громадський транспорт не працює і поширеним способом пересування став велосипед, – він тут же набув статусу товару підвищеного попиту та легкого збуту. Відтак, кількість крадіжок велосипедів збільшилася, – пояснюють у прокуратурі Волинської області.

Упродовж одного дня зловмисники викрали у Луцьку два велосипеди, які господиня залишила на подвір'ї приватного будинку на вулиці Мазепи, та ще один – залишений без нагляду у сушці багатоповерхівки на вулиці Кравчука. 

Через недогляд, необережність та недбале ставлення до власного майна люди залишаються без, можливо, єдиного на цей час доступного засобу пересування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі патрульні затримали грабіжників по гарячих слідах

"Луцька місцева прокуратура звертається до краян із проханням не залишати велосипеди без нагляду у загальнодоступних місцях, дбати про їхнє належне зберігання й охорону, запобігаючи таким чином їх викраденню, а у випадку втрати – одразу звертатися із заявами у поліцію", – закликають у прокуратурі Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити