image
 |  2 17 Квітня 2019 | 23:25

У Луцьку не хочуть проводити громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду в маршрутках

У Луцькій міській раді не хочуть проводити громадські слухання з приводу підвищення вартості проїзду у маршрутках до 6 гривень. Про це у Фейсбуку повідомив депутат Луцької міськради Павло Данильчук.

Депутат повідомив, що звернувся з такою пропозицією до керівництва міської ради ще минулого тижня, але йому відповіли, що можна обійтися і звичайним обговоренням у приміщенні ЦНАПу. Також у відповіді наголосили, що такий формат не перешкоджає прийти лучанам і висловити свою думку. Водночас, у відповіді депутату акцентували увагу на тому, що проект рішення про зміну вартості проїзду був опублікований ще 21 лютого. З того часу на адресу розробника надійшла тільки одна пропозиція – підвищити вартість проїзду після 19 год до 7 гривень. Колективного звернення від лучан про проведення таких слухань теж на надходило.

Читайте також: У Луцьку планують «списати» п’ять тролейбусів

Тож 18 квітня у ЦНАПі відбудеться громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху».

Проект рішення передбачає підвищення тарифу на проїзд в маршрутках з 5 до 6 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити