image
 |  4 30 Грудня 2020 | 13:23

У Луцьку не погодили оренду землі під скандальною забудовою

Луцькій скандальній підприємиці Аллі Мальцевій не погодили оренду землі під спортклубом на проспекті Молоді, 10.

Про це йшлось 29 грудня під час засідання сесії Луцькради.

Луцькі депутати не поновили підприємиці Аллі Мальцевій договір оренди землі на проспекті Молоді, 10, де розташовані нежитлові прибудовані приміщення під спортивно-оздоровчий комплекс. Мова йде про 10 сотих землі.

До слова, на даний споркомплекс неодноразово скаржилися місцеві жителі, заявляючи про те, що будівництво відбувалося незаконно, без відповідних документів. Також лучани розповідали, що підприємиця самовільно захопила частину землі, яку до речі теж подає на оренду.

Як повідомив мер міста Ігор Поліщук територія, яка самовільно захвачена підприємцем буде здійснено припис муніципалами на демонтаж незаконних конструкцій. Також мер запевнив, що за вказаною адресою передбачать будівництво дитячого майданчику для мешканців прилеглих будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Земельна комісія Луцькради зняла з розгляду сесії резонансне питання по оренді землі на Замковій площі (ФОТО)

Так, ще у 2015 році мешканці приватизованого гуртожитку на проспекті Молоді, 10 у Луцьку виступали проти розширення фітнес-центру підприємцем Аллою Мальцевою, але влада «закривала очі» на дії забудовника.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити