image
 |  2 10 Липня 2019 | 11:16

У Луцьку не розминулися «Москвич» та «Daewoo Lanos»

Учора, 9 липня, на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку зіткнулися автомобілі «Москвич» та «Daewoo Lanos». За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години. За кермом «Москвича» перебував 19-річний житель Ківерцівського району. Водій, як попередньо встановили поліцейські, ймовірно, під час руху не дотримався дистанції та допустив зіткнення із автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 41-річного жителя Луцька.

Внаслідок ДТП 30-річна пасажирка «Daewoo Lanos» отримала травми, однак не госпіталізувалася.

Читайте також: Начальника Волинської митниці звільнили з посади

За фактом порушення правил безпеки дорожнього, яке спричинило тілесні ушкодження потерпілій розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити