image
 |  252 28 Липня 2024 | 10:54

У Луцьку нетверезий водій врізався в маршрутку

Покарали керманича, який у Луцьку п’яним в’їхав у маршрутку, що призвело до травми пасажира громадського транспорту. Він заплатить 17 тисяч та на рік залишиться без водійський прав.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду, пишуть "Волинські новини", повідомляє  "ВолиньUA" .

Як зазначається, 14 червня 2024 року Святослав С. керував автомобілем Renault Megane у нетверезому стані. На вулиці Яровиця, здійснюючи виїзд з другорядної дороги на кільцевий рух, він зіткнувся з маршрутним таксі.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Пасажир маршрутки дістав тілесні ушкодження. Наявність алкогольного сп’яніння у винуватця аварії показав огляд у медзакладі.

На судовому засіданні чоловік свою вину визнав. Неправомірні дії також підтверджуються показами свідків та протоколами поліції.

Суд визнав Святослава С. винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП. Його оштрафували на 17 тисяч гривень із позбавленням водійського посвідчення на один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловіки втекли з автівки працівників ТЦК: момент потрапив на відео

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити