image
 |  2 11 Лютого 2022 | 19:08

У Луцьку невдовзі відкриють третій платний майданчик для паркування

З метою інформування, звертаємо вашу увагу на те, що на земельній ділянці по вулиці Глушець 1, підходять до закінчення підготовчі роботи щодо облаштування майданчика для платного паркування.

Про це повідомляють у пресслужбі луцьких муніципалів.

Загалом це буде третій майданчик для платного паркування в м. Луцьку, загальною кількістю 150 паркомісць, 10% з яких для осіб з інвалідністю, з режимом роботи 07:00 – 16:00, крім понеділка.

Вартість послуги становитиме 10 гривень за годину паркування. Із запуском майданчику повноцінно запрацює і додаток «SmartLutsk» та буде впроваджено смс-оплату для зручності осіб, що не користуються смартфонами.

Як і на інших комунальних паркувальних майданчиках, контроль за сплатою послуг із користування таким майданчиком будуть здійснювати інспектори з паркування на базі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

 Штраф за неоплачену послугу становитиме 200.00 грн, а з врахуванням пільгового періоду 100.00 грн.

Впевнені, що збільшення платного паркувального простору - це не просто додаткове надходження до міської казни, а і один із способів розвантаження центральної частини міста шляхом зменшення постійних стоянок транспортних засобів, в тому числі залишених на весь день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині освітили 23 кілометри доріг (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити