image
 |  9 7 Червня 2024 | 12:51

У Луцьку новобранці-прикордонники склали присягу (ФОТО)

Військовослужбовці, котрі нещодавно приєдналися до лав Держприкордонслужби, присягнули на вірність Українському народові. Зі зброєю в руках один за одним прикордонники проголосили слова військової присяги.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону, - пише ВолиньUA.

Після проходження загальновійськової підготовки, вони вирушать в прикордонні підрозділи, які забезпечують охорону кордону з Польщею та білоруссю в межах області.

Керівництво загону привітало новобранців з прийняттям військової присяги. А військовий капелан благословив прикордонників на подальшу службу. Окропивши освяченою водою, вручив кожному іконку Пресвятої Богородиці Покровительки Українських Воїнів.

Вітаємо в прикордонній родині!

Запрошуємо усіх охочих доєднатися до колективу прикордонного загону!

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби просимо звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити