image
 |  0 23 Липня 2021 | 16:37

У Луцьку облаштують нову комунальну парковку поблизу Центрального ринку

У Луцьку по вулиці Глушець,1 облаштують нову комунальну парковку.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив директор комунального підприємство "АвтоПаркСервіс" Олег Бахтай.

"Нова парковка має допомогти навести лад у просторі Центрального ринку. Розвантажити ділянку дороги напроти критого ринку. Щоб повноцінно функціонували два ряди для руху транспорту по вулиці Глушець. Можливо, ця парковка з часом буде працювати цілодобово. Але спочатку будемо запроваджувати денний режим роботи. Парковка буде розташована на місці, де забрали старі кіоски. Вартість паркування - 10 гривень за годину", - розповів Олег Бахтай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред вулиці більше року стоїть покинуте авто (ФОТО)

Очільник комунального підприємства додав, що зараз доробляють технічну документацію. А потім будуть роботи з облаштування парковки.

"Все має бути зроблено за місяць-два", - сказав він.

Зазначимо, що постійна комісія Луцької міськради з питань земельних відносин підтримала проєкт рішення "Про надання КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ “АВТОПАРКСЕРВІС” в постійне користування земельної ділянки для обслуговування ринку “Центральний” на вул. Глушець, 1 у м. Луцьку". Площа парковки становитиме 59 соток.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити