image
 |  232 17 Січня 2024 | 16:46

У Луцьку очистять фасади історичних будівель від кондиціонерів і супутникових антен

У Луцьку затвердили Порядок утримання фасадів будівель і споруд на території історичних ареалів міста Луцька та об’єктів культурної спадщини поза їхніми межами.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Проєкт підготовлений з метою впорядкування фасадів пам’яток та інших будівель в історичних ареалах міста Луцька і поза ними, належного догляду за спорудами та збереження історичного середовища м. Луцька відповідно до чинного Законодавства України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дружини мільйонні доходи, паркомісця та авто: що декларує скандальний волинський митник

Рішення виконкому зобов’язує фізичних та юридичних осіб, які мають будинки та споруди (їх частини, приміщення) на праві власності, користування (оренди), повного господарського відання або оперативного управління, демонтувати протягом одного місяця з дати набрання чинності цим рішенням з головних фасадів будівель і споруд на території історичних ареалів міста Луцька та об’єктів культурної спадщини поза їхніми межами кондиціонери, супутникові антени та інші технічні елементи (електронні табло, монітори, екрани, біжучі стрічки тощо), які працюють на зовнішній простір.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити