image
 |  2 13 Квітня 2022 | 14:51

У Луцьку оголосили конкурс на два автобусні маршрути

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 7 “Дубнівська – Завокзальний ринок” та № 53 “Луцьк – Липляни”.

Таке рішення ухвалив виконком.

Так, у зв’язку із заявою ФОП Юнчик О.І. щодо відмови від здійснення перевезень пасажирів на маршруті № 53 “Луцьк – Липляни” виникла необхідність оголошення конкурсу та призначення тимчасового перевізника на вказаному маршруті.

З метою покращення транспортного сполучення у місті також вирішено відкрити автобусний маршрут № 7 “Дубнівська – Завокзальний ринок”.

Автобусний маршрут № 53 “Луцьк – Липляни” пролягає наступними вулицями: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Стрілецька, Героїв УПА, с. Липляни (місце міжзмінного відстою у с. Липляни).

У свою чергу, автобуси за маршрутом № 7 “Дубнівська – Завокзальний ринок” їздитимуть вулицями Дубнівська, Окружна (а.д. М-19), Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карпенка-Карого (місце міжзмінного відстою на вул. Дубнівській).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити