image
 |  0 20 Липня 2021 | 23:07

У Луцьку оголосять конкурс на оренду комунального майна (ФОТО)

У Луцьку оголосять пошук орендарів на комунальне приміщення.

Про це «ВолиньUA» відомо з сайту Луцькради.

Так, відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради оголосити через електронну торгову систему аукціон на продовження оренди або оренду нежитлових приміщеннь:

- загальною площею 16,0 кв. м, що на пр-ті Відродження, 13, терміном на п’ять років (стартова орендна плата становить 365,13 грн – рівень останньої місячної орендної плати, встановленої договором, що продовжується), цільове призначення об’єкта оренди – розміщення суб’єкта господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення.

 

- загальною площею 129,3 кв. м, що на вул. В’ячеслава Хурсенка, 54, терміном на п’ять років (стартова орендна плата становить 5 912,91 грн – рівень останньої місячної орендної плати, встановленої договором, що продовжується).

  

- загальною площею 81,1 кв. м, що на вул. Конякіна, 14, терміном на п’ять років (стартова орендна плата становить 3 673, 12 грн – рівень останньої місячної орендної плати, встановленої договором, що продовжується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни у соцмережах діляться світлинами величезного граду         

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити