image
 |  4 7 Жовтня 2022 | 17:44

У Луцьку оновлять тротуари

В обласному центрі хочуть здійснити поточні ремонти тротуарів на вулицях Конякіна, Глушець і на перехресті вулиць Карпенка-Карого та В’ячеслава Хурсенка.

Про це повідомив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Торги тривають на сайті Prozorro, - пишуть Волинські новини.

На вулиці Конякіна мають відремонтувати тротуар вздовж будинку №7. Вартість робіт оцінили в 445 тисяч гривень. На вулиці Глушець облаштують тротуар від будинку №40 до вулиці Карпенка-Карого. Очікувана вартість цих робіт – 326 тисяч гривень. Своєю чергою, на ремонт тротуару на перехресті вулиць Карпенка-Карого та В’ячеслава Хурсенка спрямують до 125 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, аварійно-відновлювальні роботи включатимуть обрубування країв основи та покриття, розламування асфальтобетонного покриття, розбирання бортових каменів, монолітних бетонних конструкцій, перекладання говловин цегляних колодязів, встановлення бортових каменів, поребриків і водовідвідних лотків, улаштування покриття з бруківки та з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, встановлення дорожніх знаків тощо.

Поточний ремонт тротуарів на вулицях Конякіна та Глушець мають закінчити до кінця наступного року, а ремонт тротуару на перехресті Карпенка-Карого та В’ячеслава Хурсенка – до кінця поточного року.

Гарантія на всі виконані роботи буде становити три роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити