image
 |  0 11 Липня 2019 | 15:12

У Луцьку оштрафували порушника і випадково виявили «двійника» (ФОТО)

21 червня 2019 року інспектором з паркування Майком Володимиром Ігоровичем департаменту муніципальної варти було виявлено правопорушення, передбачене ч.1 ст. 122 КУпАП по вул. Грушевського 2, та винесено повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення ПДР, а саме зупинку автомобіля марки Renault Espace, державний номерний знак якого «АС4078СН» в зоні дії знаку 3.34 «Стоянка автомобіля заборонена».

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Після встановлення власника автомобіля марки Renault Espace згідно Національної Автоматизованої Інформаційної Системи, інспектор виніс постанову LC-001906 про притягнення до адміністративної відповідальності, та направив її за місцем реєстрації порушника у відповідності до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів».

Відповідно до виписки з рахунку Луцької міської ради від 21.06.2019 встановлено, що Абрам Віталій Олександрович здійснив оплату штрафу згідно зазначеної постанови по порушенню вказаного авто.

8 липня 2019 року до Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради звернувся дійсний власник автомобіля Олексій К., який мешкає в м. Володимир-Волинську та повідомив про те, що він 21 червня 2019 року за межі міста Володимира не виїжджав, до факту вчиненого адміністративного правопорушення відношення не має.

Окрім того згідно бази МТСБУ встановлено, що на вказаний автомобіль наявні два діючих страхових поліси, що свідчить про те, що у м. Луцьку скоріше всього виявлено так званий «двійник-донор» автомобіля марки Renault Espace, державний номерний знак якого «АС4078СН».

Читайте також: Підозрюють у хабарництві: оголошено в розшук начальника Волинської митниці

Департамент муніципальної варти сьогодні ж звертається до правоохоронних органів для затримання вказаного автомобіля, розкриття вказаного злочину з метою виявлення корупційних схем, пов’язаних з ввезенням на територію України «автомобілів двійників».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити