image
 |  0 9 Червня 2020 | 08:56

У Луцьку патрульні затримали водія під дією наркотиків та з пістолетом у салоні (ФОТО)

7 червня близько 8-ї години ранку на вулиці Зв’язківців, патрульні виявили у 24-річного чоловіка 10 поліетиленових пакети з кристалічною речовиною рожевого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Про це інформує на сторінці у ФБ Патрульна поліція Волинської області.

Ближче до вечора патрулюючи на вулиці Чернишевського, у двох чоловіків інспектори виявляють три згортки подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожу на наркотичну.

8 червня на вулиці Новочерчинській патрульні зупинили автомобіль Audi 80 за порушення правил дорожнього руху. 

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Надалі під час поверхневої перевірки відповідно до статті 34 Закону України "Про Національну поліцію", виявили два згортки фольги всередині з порошкоподібною речовиною, білого кольору, зовні схожу на наркотичну та предмет, зовні схожий на пістолет.

34-річний водій від проходження огляду на визначення стану наркотичного сп’яніння відмовився.

Патрульні склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на визначення стану сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП.

У всіх випадках для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин на експертизу на місце було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З території навчально-реабілітаційного центру в Рожищі вкрали туї (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити