image
 |  0 15 Січня 2021 | 13:46

У Луцьку перевірили бойову готовність військових Нацгвардії (ФОТО)

Кілька днів у військовій частині 1141 Нацгвардії України тривали заняття з бойової готовності. Закінчилися вони комплексним тренуванням з виїздом за межі пункту постійної дислокації.

Про це інформує Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Подібні тренування відбуваються двічі на рік. Це нагода для кожного підрозділу практично відпрацювати визначені завдання у польових умовах, підвищити рівень бойової готовності військової частини. Їх мета – удосконалення злагодженості підрозділів при виконанні завдань, навичок щодо розгортання пунктів тимчасової дислокації у визначених районах та налагодження системи життєзабезпечення особового складу.

«З кожним роком військовослужбовці удосконалюються і демонструють кращі результати. В рази підвищується рівень підготовки кожного військовослужбовця, покращується взаємодія між підрозділами. І нинішній виїзд засвідчив це», - констатує перший заступник командира частини – начальник штабу майор Андрій Хомяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пункти обігріву на Волині: де та для кого їх облаштовують? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити