image
 |  290 24 Липня 2024 | 18:51

У Луцьку перейменували 9 зупинок громадського транспорту

У зв’язку з перейменуванням вулиць члени виконавчого комітету Луцької міськради внесли зміни до переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту.

Про це інформує ВолиньUA.

Рішенням виконавчого комітету перейменовано:

  • зупинку «Вулиця Декабристів» (місце розташування – вул. Карпенка-Карого, парна сторона навпроти будинку на вул. Свободи, 1) на «Вулиця Свободи»;
  • дві зупинки «Вулиця Карбишева» (місце розташування – вул. Корсака Івана, перед поворотом на вул. Конякіна та вул. Корсака Івана, після повороту на вул. Конякіна) на «Вулиця Корсака Івана»;
  • дві зупинки «Вулиця Чернишевського» (місце розташування – вул. Державності, 2 та вул. Державності, 3) на «Вулиця Державності».

Також у зв’язку з перейменуванням вулиці 40-річчя Перемоги на Центральну у с. Боголюби, вулиці Першотравнева на Топографічну у с. Зміїнець, рішенням виконавчого комітету перейменовано вісім зупинок громадського транспорту та змінено адреси розташування шести зупинок у с. Боголюби, а також перейменовано одну зупинку та змінено адреси розташування трьох зупинок у с. Зміїнець.

Всього рішенням перейменовано дев’ять та внесено зміни до адрес розташування дев’яти зупинок громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка організувала незаконний бізнес у власному домі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити