image
 |  2 26 Лютого 2020 | 12:21

У Луцьку під будівництво басейну виділили 5 гектарів у парку

Комунальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання луцької міської ради» надали 5,58 га землі у Центральному парку Луцька. 

Про це стало відомо під час засідання 70-ї сесії Луцькради.

Комунальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання луцької міської ради» (СДЮШОР) хоче отримати земельну ділянку орієнтовною площею 5,58 га для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту на вул. Глушець.

На сесії зазнчили, що планують побудувати басейн та арену для ігрових видів спорту з можливістю проведення Міжнароджних змагань. Також облаштують парковку і готель для того, аби команди, які приїжджатимуть у місто мали змогу там розміститися.

Читайте також: Підприємці з Центрального ринку не заважають працювати депутатам Луцької міськради

Депутат Микола Федік (фракція ВО "Свобода") поцікавився перспективою Луцького зоопарку.

"Чи не доцільно було б віддати цю ділянку для розширення зоопарку?" - запитав свободівець.

Констянтин Петрочук зазначив, що розширення зоопарку планують і будуть цю ідею впроваджувати. Депутат пояснив, що там вже розробляється проєкт щодо будівництва басейну.

"Місцевість до дамби і за дамбу планують розчистити і віддати зоопарку", - сказав депутат.

В свою чергу, Віктор Ящук (фракція ВО "Свобода") наголосив:  "Як може йти мова про спорт, коли в луцьких школах відсутні спортзали? Мова йде про 13 школу та школу-інтернат на Дубнівській".

Депутати підтримали даний проєкт рішення. "ЗА" проголосували 27 обранців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити