image
 |  5 25 Січня 2022 | 07:11

У Луцьку підприємство хоче поділити 5 гектарів під авторинком

У Луцьку «Автопарксервіс» повторно просить поділили майже 5 га землі під авторинком на Карбишева, 3.

Про це «ВолиньUA» стало відомо під час засідання земельної комісії Луцької міської ради.

Комунальне підприємство «Автопарксервіс» планує розділити землю під авторинком, по вулиці Карбишева,3, площею 4,7125 га. на дві земельні ділянки. Одна на 3,63 га та 1,07 га. із цільовим призначенням для обслуговування адміністративних та господарських споруд 11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

У коментарі «ВолиньUA» в «Автопарксервісі» інформують, що планують облаштувати на Карбишева стоянку під авторинком на 2500 місць. Ці місця здаватимуть в оренду підприємцям для здійснення їх діяльності. Таким чином, на підприємстві вбачають, що наведуть порядок в даному районі міста.

Адже в дні, коли працює авторинок, власники паркують авто на зелених зонах.

Нагадаємо, що дане рішення виносять на розгляд сесії другий раз. На крайній сесії у 2021 році дане питання не набрало більшості голосів депутатів. Земельна комісія підтримала розподіл ділянки, але не в більшості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий луцький бізнесмен будуватиме ресторан замість будинку?

Два члени комісії утримались, адже з їх слів, до кінця не зрозуміло, як саме використовуватиме КП «Автопарксервіс» ділянку, для чого її ділити. Надавши і поділивши ці земельні ділянки, надалі розпоряджатися ними буде керівництво комунального підприємства без погодження з міською радою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити