image
 |  0 15 Серпня 2019 | 13:53

У Луцьку підприємство засипає схили меліоративного каналу сміттям

У Луцьку підприємство засипає меліоративний канал річки Стир сміттям.  

Про це йде мова у зверненні депутата Богдана Богоноса (ВО "Свобода") на адресу першого заступника міського голови Луцька Григорія Недопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочався довгоочікуваний поточний ремонт однієї із вулиць Луцька (ФОТО)

Як повідомив Богдан Богонос, до нього звернулися мешканці вулиці Героїв УПА із скаргами на засмічення меліоративних каналів, яке здійснює одне з підприємств. Судячи з фотографій, складається враження, що власники підприємства вирішили розширити власну територію шляхом засипання схилу каналу будівельним сміттям. На фото помітно пошкоджені на схилі дерева, а поверхня води забруднена пінопластом та іншими рештками.  

"Бажаючи «прихопити» трішки земельки, одне з підприємств міста, узялось вивозити на схили меліоративних каналів будівельне сміття. Одна справа якби там був лише ґрунт, але ж разом з ним там ще купа відходів, котрі засмічують територію міста, та створюють загрозу екології. Підготував відповідне звернення до виконувача обов’язків міського голови, щоб усунути наслідки такого «хазяйнування», - зазначає депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити