image
 |  5 18 Лютого 2023 | 21:16

У Луцьку планують демонтувати самовільно встановлені споруди

У Луцьку запланували роботи з демонтажу самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд, гаражів, кіосків, металевих і дерев’яних конструкцій, господарських споруд (сараїв тощо), парканів, обмежувачів руху, шлагбаумів, балок, запірних планок та інших об’єктів, розміщених без відповідних документів, із відновленням благоустрою територій.

Про це йдеться на сайті держзакупівель. Торги оголосив департамент муніципальної варти Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників приймають до 24 лютого.

Очікувана вартість робіт із демонтажу незаконних споруд і подальшого відновлення благоустрою територій становить 1,9 мільйона гривень.

Загалом заплановано демонтувати не менш ніж 115 незаконно розміщених у Луцьку об’єктів. Із території міста їх мають усунути до кінця цього року.

Читати ще: У Луцьку демонтують обмежувачі руху, які заважають швидкій та пожежникам. Адреси

Обов’язковою умовою участі в торгах є наявність відповідного обладнання та кваліфікованих працівників.

Наприклад, для проведення демонтажних робіт учасник повинен мати наступну техніку: мінімум два маніпулятори, два автокрани, чотири вантажні автомобілі-самоскиди, два екскаватори-навантажувачі, два мініекскаватори, мінінавантажувач, чотири лафети, причепи чи платформи, два вантажні мікроавтобуси, бульдозер Т130, автогрейдер, платформу для навантаження на чотири осі, три газозварювальні апарати, необхідні електроінструменти тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині директору школи, який служить у ЗСУ зібрали гроші на рації

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити