image
 |  0 2 Березня 2020 | 11:57

У Луцьку побили чоловіка та хотіли забрати авто

Повідомлення про грабіж патрульні отримали 29 лютого, близько 20-ї години вечора. Заявник розповів, що на вулиці Рівненській, у Луцьку, невідомі особи побили його, хотіли викрасти автомобіль та забрали грошові кошти й втекли в невідомому напрямку.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Патрульні, разом з працівниками Луцького районного відділу поліції, виявили на вулиці Окружній трьох чоловіків, які підходили по опису, та затримали їх. Ті вказали і на четвертого спільника, який перебував з ними. Усіх доставили у відділ поліції, де передали слідчому.

Читайте також: Понад 30 кілограмів бурштину виявили прикордонники в «Ягодині» (ВІДЕО)

Того ж дня інспектори розкрили крадіжку у Ковелі. Близько 14 години заявник повідомила, що троє невідомих осіб викрали з магазину кросівки вартістю орієнтовно півтори тисячі гривень та втекли, сівши в маршрутне таксі.

Патрульні зупинили транспортний засіб, який підходив по опису, і виявили всередині трьох чоловіків. Їх упізнав заявник. Далі працювала слідчо-оперативна група.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити