image
 |  14 31 Серпня 2020 | 20:13

У Луцьку почали реконструкцію дороги, яку не ремонтували понад 20 років (ВІДЕО)

На ремонт витратять 53 мільйони гривень, завершити увесь комплекс робіт планують наступного року.

Про це «Суспільному» розповів керівник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк.

Ремонтують ділянку дороги протяжністю 750 м від перехрестя з вулицею Карпенка-Карого до вулиці Сосюри, - каже виконроб «Луцькавтодорсервісу» Віталій Кізей.

«Копається корито, замінюється вся основа, йде пісок, щебінь, бетон і вирівнювання. Це фрезерується. В планах цей об’єкт на 2 роки, але проїжджу частину планується в цьому році зробити», - розповів виконроб.

Зі слів Кізея, відремонтувати перекриту ділянку планують за місяць. Нині з обох боків утворилися затори. Водій Сергій Махнюк каже, що їде в сусідній двір, дорожній знак про об’їзд бачив.

«Ні на знаки, ні правила не зважають, просто їдуть, бо їм треба. Мені зручно, тільки йому як добиратися, тому, хто живе там? А так – чого дискомфорт? Тож рано чи пізно треба робити», - говорить водій.

Робітник Назар Савош пускає та випускає транспорт на ділянку, що ремонтується. Каже: проїзд людям, які тут живуть і працюють, не забороняють.

«Тут рух перекритий, просто великогабаритні машини треба якось пропускати, як будуть пробки – то взагалі. На роботу, на склади, офіси, пекарня тут є – то мусимо пропускати, як інакше», - каже робітник.

Відновлена дорога буде з’єднуватися з іншою, що реконструюється Службою автомобільних доріг в області. Нагадаємо, цього року почали ремонт автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвиток Устилузької громади: стан, виклики та перспективи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити