image
 |  252 6 Вересня 2024 | 13:07

У Луцьку почали ремонтувати тепломережу поблизу проспекту Волі

У Луцьку нещодавно розпочали роботи із заміни аварійної теплової мережі, яка вичерпала свій експлуатаційний ресурс на проспекті Волі.
 
Про це власкору "ВолиньUA" повідомили у пресслужбі підприємства.
 
Теплову мережу було побудовано в 1986 році, і окрім того, що безпосередньо від неї опалюються 9 житлових будинків, дитсадок і школа, теплова мережа слугує перемичкою між двома спареними котельнями. Ділянка, на якій почали ремонтні роботи, проходить від будинку Волі,74 до Волі,58.
 
Передбачено, що роботи із заміни зношених трубопроводів протяжністю понад 1300 м на нові попередньо-ізольовані буде виконано до початку опалювального сезону. Варто зазначити, що матеріали для заміни мережі – трубопроводи, арматура, фасонні частини – було надано підприємству безкоштовно в рамках Проєкту енергетичної безпеки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID ПЕБ). Виконання ж робіт підрядником фінансується за рахунок інвестиційної програми підприємства. Вартість робіт становить 5,8 млн гривень. Ще 6 млн гривень коштують матеріали.
 
Також зараз завершуються роботи по заміні теплових мереж на проспекті Перемоги.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити