image
 |  4 25 Червня 2020 | 20:32

У Луцьку показали військову техніку (ФОТО)

Готовність техніки надзвичайно важлива у виконанні службово-бойових завдань. Від її справності, перш за все, залежить безпека та життя військовослужбовців.

Про це інформує пресслужба Національної гвардії України у місті Луцьку.

Легкові, вантажні автомобілі, автобуси, броньована техніка – у військовій частині 1141 перевірили технічний стан та готовність до експлуатації транспортних засобів і бойових машин.

«Технічний стан транспортних засобів та бойових машин свідчить про бойову здатність військової частини в цілому, тому дуже важливо підтримувати цю техніку в належному стані. Кожен військовослужбовець технічної служби розуміє всю відповідальність, яка лягає на нього в питаннях експлуатації та технічного обслуговування», - зазначив заступник командира військової частини з озброєння – начальник технічної частини майор Руслан Левчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку дитина кинулася під колеса авто (ВІДЕО)

Під час річного технічного контролю перевіряється повна наявність списочних транспортних засобів та їх технічний стан, відповідність ідентифікаційних номерів транспортних засобів з обліковими документами, знання та виконання водіями своїх обов’язків, наявність відповідних документів, порядок та якість проведення сезонного технічного обслуговування.

      

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити