image
 |  2 21 Грудня 2020 | 13:11

У Луцьку поліція з самого ранку спіймала п'яного водія

Вчора вранці, під час патрулювання на вулиці Рівненській, поліцейські виявили автомобіль ЗАЗ 110307, кермувальник якого під час зміни напрямку руху не ввімкнув світловий покажчик повороту. Патрульні зупинили автомобіль, а під час спілкування із керманичем, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Особа пройшла огляд на визначення стану сп’яніння на місці події. Результат — 1,47 проміле, що в 7 разів перевищував допустиму норму. 

Окрім того, під час перевірки документів, патрульні встановили, що чоловік позбавлений права керування транспортним засобом Луцьким міськрайонним судом, однак не виконує це рішення. До того ж чоловік не пред‘явив діючого страхового поліса.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан дитини, яка постраждала в «п’яній» ДТП у Луцьку

Під час складання адмінматеріалів, керманич неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 1 тисячі гривень за непритягнення його до відповідальності. Поліцейські неодноразово попереджали про передбачену кримінальну відповідальність, однак особа на зауваження не реагувала. Тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. 

Наразі за цим фактом внесли відомості до ЄРДР за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити