image
 |  2 5 Серпня 2021 | 23:31

У Луцьку попри мараторій на будівництво, може з’явитися нова багатоповерхівка

ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» просить надати містобудівні умови на нове будівництво багатоповерхівки на пр-ті Перемоги, 34.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Завтра, 6 серпня, депутати збируться на засідання позачергової сесії Луцької міської ради щоб розглянути чотири питання, серед яких і надання містобудівних умов на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку №6 на пр-ті Перемоги, 34.

Як вказано в пояснювальній записці, на засіданні міської ради від 19.12.2019 було прийнято рішення №67/2 «Про запровадження тимчасового мораторію на будівництво нових будівель і споруд на території міста Луцька».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька пустує земельна ділянка (ФОТО)

Враховуючи рішення виконавчого комітету від 08.09.2020 № 490-1 «Про затвердження коригування проєкту детального плану території району вулиці Клима Савура у місті Луцьку» та звернення приватного акціонерного товариства «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536» від 08.07.2021 виникла необхідність в наданні дозволу на видачу містобудівних умов та обмежень на проєктування нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №6 на проспекті Перемоги, 34 в м. Луцьку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити