image
 |  5 11 Грудня 2018 | 18:46

У Луцьку поряд зі школою працюють «наливайки» (ФОТО)

У Луцьку на проспекті Перемоги, біля №5 школи попри заборону працюють декілька «наливайок».

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Таке враження, що вже алкоголь скоро будуть продавати біля порога школи. Бо попри заборону Луцької міської ради про продаж спиртних напоїв в радіусі 100 метрів від навчальних закладів, продовжують функціонувати «наливайки».

Підприємці навіть не соромляться виставляти алкоголь на самі видні місця, відразу при вході в ці заклади.

Магазин продажу алкоголю відразу навпроти №5 школи

Вигляд на школи №5 з магазину продажу алкоголю.

У ході спілкування, жодного продавця це не здивувало, а навпаки, кожен із них почав ще доказувати,  що це нормально, адже довкола всі так продають.

До речі, на одній із забігайлівок розміщена реклама алкоголю, яка між іншим є незаконною, і на цю рекламу уже відреагували працівники КП «Луцькреклама» та склали протокол ( бо реклама алкоголю взагалі заборонена).

Реклама на яку складено протокол працівниками «Луцькреклами» 

Дивує, те що поряд знаходиться відділ Луцької міської поліції, де щодня проходять працівники правоохоронних органів, але і тих це певно не дуже бентежить, бо схоже на те, самі є клієнтами тих закладів.

Але питання в іншому, чому не реагують на такі випадки відкритого продажу алкогольних напоїв працівники муніципальної Варти Луцької міської ради? Чи для цього їм потрібно вказувати місця порушень? Але погодьтесь, як мінімум неприйнятно, щоб поблизу навчального закладу продавати алкогольні напої, а міський муніципалітет не це не реагує.

 Заклад, який здійснює продаж алкоголю поряд з школою та міськвідділом луцької поліції

 Вітрина магазину "Хутірець".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити