image
 |  5 12 Лютого 2020 | 17:11

У Луцьку посеред ночі журналісти відвідали скандальний салон «Юнона»

Скандальний салон еротичного масажу "Карамель" продовжує працювати у Луцьку. Незважаючи на висвітлення його роботи у ЗМІ, салон як і раніше користується популярністю і має чимало відвідувачів.

Відповідно до статистики, за 2018 рік на Волині офіційно зафіксовано лише 1 особу, яка займається проституцією. Про це під час чергового сесійного засідання облради, яке відбулося у середу, 12 лютого, у своєму зверненні заявив депутат Волиньради Володимир Кучер, - пише ІА Волинські новини.

Депутат зазначив, що журналісти ТРК "Аверс", які проводили розслідування про діяльність салону інтимних послуг "Карамель", повідомили йому, що заклад досі діє. Більше того – на виклик журналістів поліція належним чином, з його слів, не відреагувала.

"Можливо, поліція боїться собі зіпсувати статистику, адже згідно з документами на Волині тільки 1 повія", – зазначив депутат.

Очільник прокуратури зазначив, що взяв інформацію до уваги. Також зауважив, що не всі випадки підпадають під кримінальне правопорушення, адже деякі є адміністративними.

Як повідомили журналісти, вчора після півночі до салону "Юнона" (неофіційна назва "Карамель"), який знаходиться на вулиці Лесі Українки та надає інтимні послуги завітали журналісти.

У приміщені закладу знаходилися приблизно 8 дівчат разом з клієнтами. У салоні нелегально діє сауна, продають алкогольні напої. Жодних дозвільних документів на місці не було. Журналісти зазначають, що працівниці втікали із закладу та ховали клієнтів.

Читайте також: Депутат Волинської облради хоче допомогти Китаю боротися з коронавірусом

Журналісти викликали поліцію, проте слідчо-оперативна група відмовилася проводити будь-які слідчі дії, бо це – приватна власність.

Правоохоронці не оглянули заклад, не з’ясували на основі яких документів він працює, що за жінки у ньому працюють і які послуги надають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити