image
 |  2 29 Грудня 2020 | 15:28

У Луцьку посеред вулиці жіночки налагодили незаконний «бізнес» (ФОТО)

Під час чергового рейду старшим інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було виявлено продаж сурогату мешканкою міста Луцька, яка приторговує рідиною сумнівного походження на проспекті Молоді, що у м.Луцьку, використовуючи ситуацію з «точкою» продажу молочних продуктів. Обидві жіночки гарненько співпрацюють: одна стоїть на сторожі – стежить чи не має поряд лишніх людей.

Про це інформує Департамент муніципальної варти ЛМР.

    На громадянку, яка приторговує рідиною сумнівного походження з різким запахом спирту – сурогатом, було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3400 до 10200 гривень, на іншу громадянку за ст. 152 КУпАП за розташування об’єкта торгівлі у невстановленому місці. Матеріали адміністративних справ передано відповідно: до Луцького міськрайонного суду Волинської області та адміністративної комісії за місцем проживання порушниці.

  Розмір штрафу буде визначено за місцем розгляду адміністративних справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка отримала 56 гривень зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити