image
 |  0 20 Лютого 2021 | 08:24

У Луцьку поставлять крапку в існуванні ринку «Привіз»

У Луцьку планують змінити цільове призначення землі на м-ні Привокзальному, 1-б з «для обслуговування ринку «Привіз» «для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень».

Про це йдеться в проєкті рішення Луцької міської ради.

На найближчу сесію готують проєкт рішення питання цієї фірми щодо зміни цільового призначення землі та орендаря у зв’язку з продажем нерухомого майна.

Мова йде про приміщення за адресою м-ні Привокзальному, 1-б, яке раніше належало «Екопроду», нині придбало ТзОВ «АТБ МАРКЕТ» та громадяни Попов Анатолій Анатолійович, Рябчук Микола Олександрович, Вітвіцький Віталій Казимірович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна луцька лікарка уже не буде заробляти 189 тисяч

Також в цьому проєкті рішення йдеться про зміну цільового призначення «для обслуговування ринку «Привіз» (В.03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)» на «для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень» (В.03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)».

До слова, ексголова ОДА від партії Регіонів Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко є засновниками підприємства «Екопрод».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити