image
 |  0 25 Квітня 2020 | 08:48

У Луцьку працюють над впровадженням мобільного паркування

У Луцьку планують запустити мобільне паркування транспорту.

Про це «ВолиньUA» розповів менеджер з регіонального розвитку КП «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

У Луцьку працюють над впровадженням мобільного паркування, що дозволить власникам автомобільного транспорту сплачувати кошти з мобільних телефонів. Фактично це крок вперед, адже сьогодні більшість розрахунків зручно населенню робити дистанційно, онлайн через спеціальні додатки.

Як розповів Анатолій Носалюк, впровадження такої системи буде здійснювати фірма зі столиці. Проте події пов’язані із карантином – ці процеси загальмували.

Також контролювати оплату паркування повинні інспектори з паркування, які працюють у КП «АвтоПаркСервіс», а не працівники муніципальної варти, вважає Анатолій Носалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на стихійне паркування біля нового скверу в центрі міста (ФОТО)

Впровадження нових систем із паркування потребують фінансування Луцькради. Налагодження та розвиток комунальних парковок в обласному центрі Волині, потрібен в першу чергу для наведення ладу на вулицях міста та на фініші – отримання коштів до місцевого бюджету із паркування транспорту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити