image
 |  4 22 Травня 2020 | 18:06

У Луцьку працюватимуть два ярмарки сільськогосподарської продукції

Члени виконкому внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 30.04.2020 № 225-1 «Про проведення ярмарків сільськогосподарської продукції на території міста Луцька». Передбачається, що продаж сільськогосподарської продукції буде відбуватись на сільськогосподарських ярмарках міста: на території між будинками №18 та №20 на пр-ті Соборності та на вул. Глушець (поблизу скверу навпроти гімназії №4) за умови дотримання правил та вимог щодо реалізації продукції відповідно до чинного законодавства.

Про це інформує Луцька міська рада.

Зазначається, що робитиметься це з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення міста, запобігання виникненню пунктів стихійної торгівлі продовольчою групою товарів, забезпечення мешканців міста якісною та свіжою продукцією від виробника в умовах карантину, враховуючи рекомендації Луцького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Ярмарка на території між будинками №18 та №20 на пр-ті Соборності відбуватиметься щовівторка та щоп’ятниці, а на вул. Глушець поблизу скверу навпроти гімназії №4 — щочетверга та щосуботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє волинян відправляли людей в трудове рабство: ті працювали в небезпечних умовах та без оплати праці (ФОТО)

Години роботи ярмарків - з 7.00 до 15.00.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити