image
 |  4 20 Січня 2021 | 12:37

У Луцьку презентували концепцію зовнішнього вигляду тимчасових споруд

У Луцьку презентували концепцію типового зовнішнього вигляду тимчасових споруд.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Концепцію вигляду тимчасових споруд членам виконкому представив начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Веніамін Туз.

"Тимчасові споруди у Луцьку розміщуються хаотично і без цілісної концепції. У такому вигляді вони не прикрашають наше місто", - зазначив мер Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці у «гуманітаpці» виявили контрабанду (ФОТО)

"Ми хочемо уніфікувати типи тимчасових споруд у місті. Для цього ми налагодили співпрацю з підприємцями. Перший тип - це невелика тимчасова споруда, яка може бути розташована у спальному районі міста. У ній можуть продавати продукти чи надавати послуги з ремонту. Другий тип - група тимчасових споруд, які разом виглядатимуть досить ефектно. Є споруди, які можна ставити на зупинках громадського транспорту. Третій тип - торгова точка до 30 метрів квадратних. В цих спорудах можна розміщувати торгове обладнання. Там є місця для завантаження товарів. Для різних типів підприємницької діяльності тимчасова споруда виглядає по-різному. Максимальний розмір тимчасової споруди - це поєднання зупинки громадського транспорту та торгового павільйону. На стіні такої тимчасової споруди можна розміщувати табло, ставити термінали з продажу е-квитків, банкомати. Кожна зупинка має оснащуватися системами безпеки і камерами спостереження", - розповів деталі начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Веніамін Туз.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити