image
 |  0 2 Жовтня 2019 | 18:27

У Луцьку презентували програму оздоровлення економіки України

У Луцьку відбулася презентація програми IMTD - програми оздоровлення економіки України.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

На заході були присутні: Оксана Білозір, екс-нардеп, обличчя проекту, Роман Бендас – голова правління IMTD International в Україні, Молдові, Грузії, Вероніка Романович – керівник проекту у Волинській області.

Суть програми зводиться до донорської підтримки людей, які прагнуть започаткувати власну справу або вже мають бізнес.

«Бідні люди не побудують багату країну. Голодного можна купити, а багатого тільки вбити. Ми хочемо сприяти розвитку економіки. Саме тому пропонуємо програму фінансування бізнесу, якої ще немає в Україні. Зараз наша мета – максимальне поширення інформації. Для цього ми їздимо по Україні та презентуємо програму», - зазначила Оксана Білозір.

Читайте також: На Волині створили Комітет протидії капітуляції (ФОТО)

Якщо висновок по фінансуванню проекту прийнято позитивний, то людина, яка починає власну справу, отримує також зарплату до того моменту, поки не налагодить бізнес. IMTD працює як споживча кооперація. Кожний член організації має певні права і додаткові можливості. Також діє служба власної безпеки, тож підприємцям можна не боятися рейдерства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити