image
 |  9 13 Січня 2020 | 18:41

У Луцьку продають дитячі календарі з «Красной площою»

У Луцьку в магазині «Аврора», що на Лесі Українки, продають російськомовні дитячі календарі з «Красною площою».

Про це у мережі Фейсбук повідомив луцький активіст ВО "Свобода" Богдан Жишко.

Дитячі повністю російськомовні календарі з центральною Московською площею продають у мережі магазинів «Аврора». Зокрема, такий факт помічено в магазині за адресою вулиця Лесі Українки, 33.

Практично порушення прав споживачів, як завжди не бачать в Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів. Навіть після публікації у ЗМІ чи звернення лучанина, відповідна служба не дуже квапиться реагувати на відповідні порушення законодавства України. 

«Овець стригли й різали, різали й стригли. Шостий рік. П'ятнадцять тисяч... А вони всеодно моляться на пастуха. Вони бачать, що їм не болить...Сьогодні у центрі Луцька , в магазині «Аврора» сфотографували дитячий календар з кремлем», - пише Богдан Жишко.

«Сьогодні читаю розповіді звільнених в'язнів ОРДЛО про катування. Про те, як нашим хлопцям виймали очі й виривали серця. А тут, в тилу, якомусь стерво треба заробити, воно продає російськомовний календар з кремлем!», - коментує активіст.

Чоловік закликає бойкотувати заклад «Аврору», який продає товари з символікою країни агресора.

«Давайте так: жодної покупки в магазині «Аврора»! То є мережа, і якщо вони закупили товар, то жодної покупки в їхніх магазинах, поки не закриються!».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити