image
 |  11 18 Грудня 2020 | 13:46

У Луцьку продавець авто зіпсував сюприз для коханої жінки, - соцмережі

У Луцьку продавець автомобіля зник після того, коли лучанин скинув завдаток.

Про прикру ситуацію розповів Іван Луцюк у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін.

"Andriy Shkoba Ось цей "продавець" взяв в мене завдаток за автівку , і зник . На дзвінки , і повідомлення не відповідає .

Розповім по порядку : Кілька днів тому розкидав оголошення по групах , що шукаю автівку з акп . Паралельно мониторив авто-ріа , і інші ресурси . Тут відгукнулись кілька людей з пропозиціями . Серед них і Andriy Shkoba . Запропонував Mітсубісі кольт з роботом . В понеділок ми з дружиною оглянули автівку , їй сподобалось . Я проїхався , мені теж . Десь в обід вирішили , що берем . Дзвоню до нього , кажу надумали , берем . Записався в електронну чергу в мрео , на сьогодні на 11.00 . Ну і звичайно скинув йому завдаток 100 євро (3400грн) на картку . Про що він відписався що отримав . Ми домовились що сертифікат я роблю за свої кошти . Домовились в середу поїхати разом , і зробити сертифікат , адже без нього в мрео нема що робити . І ось тут починається щось мутне . В вівторок ввечері ми домовляємось про зустріч . щоб зробити сертифікат , вірніше намагаємось домовитись про годину . Він каже "зачекай я за дві хвилини тобі зателефоную" . І все далі він трубки більше не бере . Я надзвонював весь вечір . Ввечері мені з його телефону подзвонила якась дівчина , сказала що він поїхав на дпз , а телефон забув вдома . Ну думаю , буває . В ранці він так і не зателефонував . Цілий день я йому дзвонив , писав , нуль . Аж в четвер вранці він передзвонив , і почав включати дурника що не чув моїх дзвінків , і не бачив моїх повідомлень . Між тим проїхали . Він каже що зробить сертифікат сам , і ми сьогодні в 10.00 зустрінемось в нього в дворі , на Молоді 5а , і разом поїдемо мрео оформляти авто . Адже талончик у нас на 11.00 . Я приїхав на домовлене місце в 10.00 , дзвоню , не бере трубки . Чекаю пів години і дзвоню далі , телефон вже взагалі вимкнено . Ось його об'яви на авторіа https://auto.ria.com/uk/auto_opel_meriva_28586948.html , https://auto.ria.com/uk/auto_mitsubishi_colt_28575341.html , https://auto.ria.com/uk/auto_renault_megane_28049430.html ,

Чесно кажучи , я не переймаюсь за тих 100 евро . Він їх поверне . Це жива людина , з адресою , а не віртуальний шахрай . Обідно те , що ти гад згавнив мій сюрприз , що я готував для коханої жінки . Вона повинна була завтра вранці побачити цю автівку під вікном своєї спальні , а ключі з техпаспортом знайти під подушкою .

Цей допис я не видалю ніколи . Навіть якщо ти повернеш мені завдаток . Якщо не повернеш , я напишу ще заяву в поліцію , і в тебе буде ще більше проблем", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна з найбагатших громад неподалік Луцька приховує зарплати деректорів комунальних закладів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити