image
 |  0 5 Жовтня 2022 | 16:38

У Луцьку прокладуть нову тролейбусну лінію по вулиці Богдана Хмельницького

У Луцьку планують провести роботи по заміні тролейбусної лінії, яка йде по вулиці Богдана Хмельницького. Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" заявив директор Луцького підприємства електротранспорту Анатолій Миронюк.

За словами директора ЛПЕ, це питання підтримує влада міста.

"Ми поставили за пріоритет покращувати і модернізувати тролейбусну мережу в центрі міста, збільшувати її пропускну спроможність. Зараз лінії зношені. Вони потребують оновлення. Ми запланували замінити силовий кабель по вулиці Богдана Хмельницького. Це дозволить збільшити кількість тролейбусів в центрі міста. Тендер на закупівлю кабелю відбувся. Але невідомо, коли почнуться роботи по його монтажу. Ми сподівалися, що до кінця року. Проте не виключаю, що це вже буде робитися наступного року", - сказав Анатолій Миронюк.

Також він додав, що тривалість робіт із заміни кабелю займе приблизно місяць. Тролейбуси в цей час будуть курсувати, адже буде прокладатися паралельна лінія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька - затори через обрив тролейбусної мережі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити