image
 |  0 21 Березня 2019 | 15:01

У Луцьку просять впізнати відвідувачку кафе, яка забрала забутий телефон (ВІДЕО)

У Луцьку, в РЦ "Промінь" відвідувачка одного із кафе забула свій мобільний телефон. Просять впізнати дівчину, яка його забрала.

Про це інформує сестра потерпілої Аріна Крапка у соцмережі facebook.

"19 березня в мої сестри Маргаритка Мусій зник телефон.

В обідню пору (11-11.40) вона відпочивала в друзями в РЦ "Промінь". Коли вони виходили із закладу і поспішали на пари, Маргарита залишила свій телефон на синьому дивані біля столика, хоча була впевнена, що телефон в сумці. Пропажу помітила під час пари, і коли повернулася за телефоном, його вже не було.

На відео добре видно, як моя сестра із друзями залишає столик (четверо молодих людей йдуть до виходу), і на їх місце приходить дівчина та сідає за столик. Скоро вона помітила телефон сестри (Samsung Galaxy G6, золотистого кольору, та спочатку поклала його біля себе на столі, а потім заховала.

Просимо всіх, хто може впізнати дівчину, повідомити нам, писати у фб, вайбер, телеграм. Також можливо телефон хтось приносив у ломбард чи продавав, теж просимо повідомити!

Номер телефону Маргарити - 0985065521 Мій номер - 0965476358. Ми звернулися в поліцію і чекаємо дій від них", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанку обурили «мамаші», що йдуть до лікаря без талонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити