image
 |  0 2 Лютого 2021 | 15:08

У Луцьку просять звернути увагу на стихійні сміттєзвалища

Міський голова Ігор Поліщук дав доручення директору департаменту житлово-комунального господарства Миколі Осіюку посилити контроль за санітарним прибиранням міста. Після закінчення зими це питання буде досить актуальним, адже висипано чимало піщано-соляної та щебенево-соляної суміші.

Про це пишуть на сайті Луцькради.

Також Ігор Поліщук звернув увагу на стихійні сміттєзвалища на вулиці Привокзальній під мостом та перехресті вулиць Даньшина - Львівська. “Поблизу спиртзаводу у нас є сміттєві контейнери. Люди з прилеглих територій їдуть до міста і викидають сміття в наші контейнери, бо не хочуть самі їх купувати. А на Привокзальній у нас просто якась зустріч безхатьків. Очевидно, що їх притягує туди точка продажу сурогату. Люди, які ходять увечері, бояться під мостом пройти, тому що там відбувається повний балаган”, - розповів Ігор Поліщук та звернувся до правоохоронних органів, щоб відповідно відреагували на цей неприпустимий у місті факт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцьких маршрутках муніципали боротимуться з готівкою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити