image
 |  0 19 Травня 2021 | 15:44

У Луцьку проведуть конкурс на два маршрути до села Богушівка

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради прийнято рішення “Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування № 130 “с. Богушівка – Дубнівська (кільце)”, № 181 “Богушівка – Луцьк”.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Так, передбачається відкрити автобусний маршрут № 130 “с. Богушівка – Дубнівська (кільце)”. На маршруті працюватимуть вісім автобусів пасажиромісткістю не менше 80 осіб.

Автобуси курсуватимуть за маршрутом у прямому та зворотньому напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, с. Тарасове, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль).

Також оголошено конкурс на маршрут № 181 “Богушівка – Луцьк”. Автобуси за ним курсуватимуть у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, с. Тарасове, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС № 1 та у с. Богушівка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місці працювали рятувальники, водолази та поліція: розповіли, як у Луцьку автівка потрапила у водойму (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити