image
 |  2 17 Травня 2021 | 09:52

У Луцьку – ремонт головної магістральної вулиці. Як об'їхати? (СХЕМА)

З 17 травня на проспекті Волі перекрили рух транспорту на одній зі смуг. На головній магістралі тривають підготовчі роботи до капітального ремонту.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Частково обмежать рух на двох ділянках дороги.

Від вулиці Шопена до вулиці Сенатора (непарна сторона) тривають роботи з перенесення інженерних мереж. Також на ділянці від Київського майдану в напрямку до вулиці Сенатора тривають роботи із влаштування паркомісць.

Відповідно до розроблених схем руху об’їзд буде здійснюватися вулицями Глушець та Коперника. Зміни руху також торкнуться і роботи громадського транспорту.

У Луцьку – ремонт головної магістральної вулиці. Як об'їхатиЛМР

З 17 травня заплановано частково перекрити рух транспорту почергово по одній смузі на ділянці від Київського майдану до вулиці Шопена. Тут буде проводитися заміна інженерних мереж. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

З 1 червня заплановано розпочати заміну дорожнього покриття на проспекті Волі на ділянці від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Під час проведення цих робіт буде дозволено рух лише громадського транспорту. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

Нагадаємо, замовником робіт з реконструкції проспекту є департамент житлово-комунального підприємства міста. Наразі відомо, що проспект Волі планують зробити частково пішохідною вулицею. В рамках реконструкції замінять дорожнє та тротуарне покриття, мережі, тролейбусні лінії та освітлення.

Попередньо, дворічний проєкт з реконструкції проспекту коштуватиме 60-80 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ринках Луцька з’явилася українська полуниця

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити