image
 |  4 20 Березня 2019 | 13:42

У Луцьку розпочинається Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів

З 20 по 22 березня в Луцьку відбуватиметься ХІ Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів "InterSvitiaz accomusik - 2019" метою якого є розвиток баянного мистецтва Волині, розширення контактів між студентами та викладачами всіх регіонів України та близького зарубіжжя.

Про це повідомляє Департамент культури Луцької міської ради.

Конкурс традиційно буде проходити на базі факультету культури і мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Цьогоріч одними із співорганізаторів конкурсу є Департамент культури Луцької міської ради та Луцька музична школа 1 імені Фридерика Шопена, в концертному залі якої будуть відбуватися не лише конкурсні прослуховування учасників, а й концерти відомих виконавців з Польщі, Хорватії та України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розмістили рекламний банер з оголеною жінкою

Довідка. 

Конкурс був започаткований 2007 року. За час проведення попередніх десяти зустрічей в змаганнях взяли участь понад 1100 учасників (у тому числі з Польщі, Словаччини, Білорусії). Дапазон учасників конкурсу - від учнів дитячих музичних шкіл до студентів музичних академій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити